Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@20:48:41 GMT

فیلم| انسان چه زمانی ساکن مریخ می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۷۴۸۹۳

‍‍‍‍‍‍

امیدها به زندگی انسان بر سطح مریخ پس از فرود موفقیت آمیز کاوشگر ناسا افزایش یافت. خبرگزاری میزان – فرود کاوشگر مریخ نورد «Perseverance» بر سطح مریخ، امید‌ها برای کشف سیاره سرخ را هموارتر از گذشته کرد.   به گزارش «اکسپرس»، مریخ نورد ناسا پس از ۷ ماه سفر در فضا و ۷ دقیقه فرود وحشتناک در روز ۱۸ فوریه(۳۰ بهمن) بر سطح مریخ فرود آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  هدف اصلی اعزام کاوشگر مذکور به مریخ کشف شواهدی برای امکان زندگی در این سیاره جوان ۴ میلیارد ساله است.   البته این مریخ نورد، فناوری جدیدی را که می‌تواند به کمک تغییر در محیط سیاره به نفع انسان بیاید، آزمایش می‌کند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
انتظار می‌رود «Perseverance» دستکم یک سال مریخی (۶۸۷ روز) را به گشت و گذار در بستر دریاچه باستانی معروف به دهانه «Jezero» بپردازد.  بیشتر بخوانید:  هند به رویای کاوش کره ماه دست نیافت  سلفی با مریخ جمع آوری نمونه‌های سنگ، توصیف محیط مریخ و الگو‌های آب و هوایی از جمله طوفان‌های گرد و غبار از دیگر وظایف این مریخ نورد است.   حدود ۹۶ درصد جو مریخ از CO۲ تشکیل شده است، در حالی که اکسیژن فقط حدود ۰.۱۳ درصد آن را تشکیل می‌دهد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
براساس اعلام ناسا، تولید اکسیژن مایع در مریخ می‌تواند سه چهارم از پیشرانه مورد نیاز انسان برای اکتشاف را تامین کند.   رسیدن و زیست انسان‌ها بر سطح مریخ احتمالا ۱۰ تا ۲۰ سال آینده ممکن می‌شود.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل مریخ

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مریخ حوادث بین الملل مریخ بر سطح مریخ مریخ نورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۴۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • ادعای جالب دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ
  • کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی
  • تقویم نجوم ۱۴۰۳ (بخش ششم) + دانلود جدول رصد
  • تقویم نجوم 1403 (بخش ششم) + دانلود جدول رصد
  • سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است