Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:28:09 GMT

کل این ماه می‌توانید مریخ را ببینید+فیلم

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۹۶۸۶۵

کل این ماه می‌توانید مریخ را ببینید+فیلم

‍‍‍‍‍‍

ناسا اخیرا در حساب کاربری خود در اینستاگرام ویدیویی منتشر کرد و در آن اخبار جذابی را به علاقه‌مندان به فضا داد.

به گزارش ایسنا، ناسا پس از انتشار ویدیوی مذکور نوشت: مریخ را تمام ماه پس از غروب آفتاب و به ویژه شب فرود مریخ نورد استقامت ما در مریخ یعنی ۱۸ فوریه می‌توانید در آسمان پیدا کرده و رصد کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس می‌توانید قبل از آنکه ماه از صورت فلکی "دوپیکر" بازدید کند، حرکت آرام آن به سمت شش‌ضلعی زمستانی را مشاهده کنید. شش‌ضلعی زمستانی یکی از صورتواره‌های درخشان شب‌های زمستان است که از شش ستاره معروف و درخشان به نام‌های پای شکارچی(رجل الجبار) که پرنورترین ستاره صورت فلکی شکارچی(جبار) است، ستاره شباهنگ که پرنورترین ستاره صورت فلکی سگ بزرگ(کلب اکبر) می‌باشد و ستاره شعرای شامی که در صورت فلکی سگ کوچک(کلب اصغر) جای گرفته است و ستاره پرنور کاستور در صورت فلکی جوزا، ستاره عیوق از صورت فلکی ارابه ران و ستاره نارنجی رنگ دبران از صورت فلکی گاو(ثور) تشکیل شده است و فاصله میان این ستارگان مساوی است، آنها شش ضلعی زمستانی را تشکیل می‌دهند.

مریخ نورد "استقامت"

مریخ نورد استقامت در تاریخ ۳۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۰  از "پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال" (CCAFS)، زمین را به مقصد مریخ ترک کرد. مریخ نورد استقامت ناسا که مجهز به ابزارها و فناوری‌های جدید علمی است در تاریخ ۱۸ فوریه بر روی سیاره سرخ فرود خواهد آمد. مریخ نورد استقامت از یک مته که در انتهای بازوی رباتیک آن قرار گرفته برای ذخیره نمونه‌های سنگ ورگولیت(سنگ شکسته و گرد و غبار) در لوله‌های فلزی خود استفاده خواهد کرد. مریخ نورد استقامت توسط "آزمایشگاه پیش ‌رانش جت" ناسا در جنوب کالیفرنیا ساخته و مدیریت شد.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ناسا مریخ نورد استقامت مريخ ماه مریخ نورد استقامت صورت فلکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۶۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناراحتی ستاره بارسلونا: از این تیم می‌روم!

به گزارش "ورزش سه"، روکه در پنجره نقل و انتقالات زمستانی گذشته به صورت رسمی به بارسلونا ملحق شد و امیدوار بود که بتواند در نیم فصل دوم به یکی از بازیکنان مهم و ستاره‌های کلیدی ژاوی در ترکیب این تیم تبدیل شود.

اما با وجود اینکه بارسا توانست افت فاحش نیم فصل اول را در چند هفته اخیر جبران کند اما فرصت زیادی برای بازی به این بازیکن نرسید و ژاوی ترجیح داد که از دیگر بازیکنانش در ترکیب بهره ببرد و این موضوع باعث ناراحتی او شده است.

روزنامه اسپرت خبر داده است که این ستاره برزیلی به هیچ وجه از شرایطی که روی نیمکت بارسا دارد راضی نیست و به دنبال فرصت بیشتری برای حضور در میدان است. هر چند او معتقد است که رختکن بارسا رفتار بسیار خوبی با او داشته و به سازگار شدنش با شرایط کمک کرده است اما ترجیح می‌دهد که دقایق بیشتری را در زمین حضور داشته باشد.

انتظار می‌رود که مدیر برنامه رو که به زودی با مدیران باشگاه بارسلونا تماس بگیرد و به آنها اعلام کند که این بازیکن قصد دارد فصل آینده را به صورت قرضی جدا شود و تجربه بیشتری از حضور در فوتبال اروپا به دست آورده پس از آن بار دیگر به بارسا برگردد.

دیگر خبرها

  • تصویر روز ناسا: گلبرگ‌های اطراف سحابی حلقه
  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • ناراحتی ستاره بارسلونا: از این تیم می‌روم!
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ
  • خریدهای زمستانی پرسپولیس برای انتقام در اراک
  • تصاویر تایم لپس انفجار ستاره‌ای در کهکشان راه شیری
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!